مواد لازم (برای 4نفر)
برنج:3پیمانه
عدس:1پیمانه
گوجه فرنگی:4عدد متوسط
پیاز خرد شده: 1عدد بزرگ
نمک،زردچوبه، زنجبیل،دارچین:به میزان لازم
روغن کنجد،روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
برنج و عدس را از قبل خیس می کنیم. عدس را با مقداری آب و نمک می پزیم تا بدون آب شود. پیاز را با کمی روغن کنجد، زردچوبه و دارچین، تفت می دهیم. گوجه را با 4پیمانه آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم تا آب گوجه قوام پیدا کند، سپس برنج و در آخر عدس را اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
منبع:
365روز آشپزی گیاهی،فلسفهء گرمی و سردی خوراکی ها-استاد رسول حیدری-دکتر محمد دریایی
صص96و303
طبع غذا:گرم و خشک -مفید برای بلغمی مزاج ها-مفید برای کم خونی-تقویت عمومی-مقوی امور جنسی-دارای انواع ویتامین و املاح معدنی مخصوصا آهن، فسفر و کلسیم-تقویت حافظه
مصلح:عرقیات معتل-کاسنی و شاتره
فرم در حال بارگذاری ...
شما باید برای دیدن نظرات وارد سامانه شوید در حال حاضر وارد شده اید !
If you have no account yet, you can register now...
(It only takes a few seconds!)