ل و نشر اندیشه ها از طریق گفتن یا نوشتن دشوار است و تعداد محدودی ازمردم با آن ارتباط برقرار می کنند. اما نمادها به راحتی جایگاه خود را در فرهنگ عمومی پیدا می کنند . نمادهای شیطانی در گستره بسیار وسیعی در همه جا وجود دارد .
2- مدل زندگی نامناسب و میل به اعتراض: مدل زندگی امروز بشر با نیازهای حقیقی و اساسی، تمایلات طبیعی، استعدادهای نهفته درون و ساختار و هدف آفرینش انسان مغایرت دارد. دراین میان افرادی بیش ازدیگران رویارویی با این تعارضات را سهمگین می بینند و از آن شگفت زده و با آن درگیر می شوند. از همین جاست که میل به اعتراض و نیاز به فریاد برآوردن و سرکشی در آنها شعله ور می شود.
3- هیجان : مدل زندگی یکنواخت امروزی برای همه مردم فرساینده و خسته کننده است از این رو به دنبال هیجان اند و فضای شیطان پرستی به ویژه موسیقی متال این هیجانات سرکش را به طور کور و با کنترل بیرونی می پذیرد . داد و فریاد ، تحرک ، مواد مخدر ، داروهای روانگردان ، زیر پاگذاشتن ارزشهای انسانی و اخلاقی همه و همه لحظاتی متفاوت را ایجاد می کند .
4- شیطان درون : در روایتی از امام صادق علیه السلام می خوانیم که قلب هر انسان دو گوش دارد بر گوش چپ شیطانی نشسته و همواره به سوی شر و پلیدی دعوت می کند و بر گوش راست فرشته ای است که به خیر و نیکی می خواند .[1]
5- قدرت : توهم قدرت برای زندگی از دوره زندگی بروی انسان تا کنون موجب جذابیت و گرایش به شیطان پرستی بوده است . در حالی که قدرت شیطان بسیار ناچیز و تنها در حد وسوسه انگیزی و ایجاد پندارهای دروغین و نادرست است . بنابراین شیطان نه تنها رقیب خداوند نیست ، بلکه حتی رقیب انسان هم نیست و فقط در چارچوب قوانین الاهی و به اذن او می تواند کارهای محدودی را انجام دهد . «سلطه او تنها بر کسانی است که نفوذ خود را بر خود می پذیرد و او را شریک خداوند می پندارد . » [2]
معصومه عباسی
فرم در حال بارگذاری ...
There are 2 comments on this post but you must be logged in to see the comments. در حال حاضر وارد شده اید !
If you have no account yet, you can register now...
(It only takes a few seconds!)