چکیده
بنی اسرائیل اسباط دوازده گانه حضرت یعقوب (علیه السلام)هستند و نژادشان به اسحاق بن ابراهیم منتسب می گردد.،اسرائیل لقب حضرت یعقوب(علیه السلام) به معنای عبدالله است.
صهیونیسم-که نام آن از کوه صهیون در قدس گرفته شده-ایده ای است سیاسی که اصل پيدايش آن بر روی تز برتری نژادی استوار است.
پس از طوفان نوح ،خداوند پیامبرانی چون ابراهیم،اسحاق،یعقوب،موسی،سلیمان،داوود وعیسی(علیهم السلام)را در میان بنی اسرائیل مبعوث نمود تا با هدایت این قوم و استقرار آن ها در سرزمین قدس، زمینه ساز گسترش اسلام باشند که همگی به نوعی مورد ظلم بنی اسرائیل قرار گرفتند.این قوم زندگی پر فراز ونشیبی داشته اند وسال های زیادی را در مصر،کنعان،صحرای سینا وسرانجام فلسطین به سر برده اند.با ظهور پیامبر خاتم، یهودجاه طلب که اهداف خود را در معرض خطر می دید به مبارزه با اسلام و به شهادت رساندن اهل بیت(علیهمالسلام) پرداخت.با آغاز غیبت حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)استراتژی یهود برای رسیدن به اهداف خود تغییر کرد وبه یافتن پایگاهی امن وجمع آوری ثروت پرداختند.
قوم بنی اسرائیل که در ابتدا به دلیل تبعیت از انبیاء الهی به عنوان قوم برگزیده محسوب می شد،از نعمت های فراوانی برخوردار گردیدند.
قرآن کریم ویژگی های زیادی را برای بنی اسرائیل ذکر نموده است و هرجا که از این قوم سخنی به میان آورده است از کلمات یهود و بنی اسرائیل استفاده کرده است و کلمه ی صهیونیسم را به کار نبرده است.
هر صهیونیستی یک یهودی است ،اما هستند یهودیانی که خود را صهیونیست نمی دانندبلکه حتی با آن ها مخالفند.
سابقه یهود به بنی اسرائیل فرزندان حضرت یعقوب (علیه السلام)برمی گردد ،در حالیکه صهیونیست ها نام وکارشان از اواخر قرن 19میلادی شروع شده است.
کشور ایران در سال های قبل وبعد از انقلاب اسلامی دو موضع کاملاً مختلف در برابر اسرائیل داشته است.قبل از انقلاب با به رسمیت شناختن این رژیم دست همکاری در زمینه های مختلف اقتصادی وسیاسی با آن ها داد اما بعد از پیروزی انقلاب ،این رژیم را نامشروع خوانده و کشورهای منطقه را به مخالفت با آن دعوت می نماید.
این پژوهش در چهار بخش به بررسی قوم بنی اسرائیل و ابعاد آن ،صهیونیست و ابعاد آن واسرائیل و موضع کشورهای اسلامی در برابر آن می پردازد.
روش این تحقیق براساس نگرش کاربردی،براساس راهبرد توصیفی ونحوه ی جمع آوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای،می باشد.
دو کتاب تحلیلی بر عملکرد یهود در عصر نبوی نوشته ی علی جدید بناب وتاریخ چهار هزار ساله ی یهود نوشته ی محمد کریمی نسب از جمله منابعی هستند که در این پژوهش مورد استفاده ی بیشتری قرار گرفته اند.
کلید واژه ها: اسرائيل،بنی اسرائیل،صهیونیسم،فلسطین،قرآن ،یهود
نجمه سجادیان
فرم در حال بارگذاری ...
شما باید برای دیدن نظرات وارد سامانه شوید در حال حاضر وارد شده اید !
If you have no account yet, you can register now...
(It only takes a few seconds!)